Cursussen - Workshops

Nieuws

De reguliere lessen zijn in week 37 weer gestart. Instromen is altijd zonder problemen mogelijk. Dit geldt voor zowel de ontspanningslessen als de Tai Chi lessen.

Cursus Touch for Health 1 t/m 4

touch for health cursus

Nieuwe cursus Touch for Health1 wordt bij voldoende deelname weer gestart. Belangstelling om dit jaar te starten met Touch 1,2, 3 of 4 ? Graag telefonische opgave of via deze site.

Ontspanningslessen:

Waar bestaat een ontspanningsles uit:
Een uurtje rust en er is niets dat moet. We doen spierontspannende oefeningen, ademhalingsoefeningen, visualisaties, meditatie, kortom handvaten die u helpen om meer te kunnen ontspannen.

Lestijden:  
Maandag van 09.00 uur – 10.15 uur
  19.30 uur - 20.30 uur
Dinsdag van 19.15 uur - 20.15 uur
 

Meditatie

op zondagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Stranddagen

Bij voldoende deelname wordt er in het najaar van 2020 weer een stranddag georganiseerd, ook voor groepen, met het volgende aanbod. Oefeningen op het strand, wandelen, kookworkshop en daarna lekker met z’n allen genieten van de maaltijd. (verdere info op aanvraag)

Belangstelling om mee te doen als persoon, groep of bedrijf ?
Wij geven u graag informatie.

Meditatief wandelen

Regelmatig Vollemaan wandelingen, stiltewandelingen e.d. Zie hiervoor ook de agenda(ook op aanvraag).
Op de zondag van het laatste weekend in oktober vieren we de Landelijke stiltedag met een stiltewandeling. Vertrek 10.00 uur.

Tai Chi Tao

Chi Kung

De Tai Chi Tao/ Chi Kung lessen zijn gestart. Deze lessen zijn geschikt voor iedereen, jong en oud, man en vrouw, lenig of stram enz. De bewegingen worden langzaam uitgevoerd en bevorderen de balans in je lichaam en van je lichaam en zorgen voor soepele gewrichten, concentratie en ontspanning. U kunt zich nog aanmelden, instromen is altijd mogelijk. Lestijden op woensdag van 13.30 - 14.30 uur in "Praktijk de Loods" te Middelharnis en van 19.30 - 20.30 uur ook in Praktijk De Loods aan de Molenweg 36.

Ontdekkingsweekend

Een combinatie van bovengenoemde activiteiten, uitgesmeerd over meerdere dagen zal ook volgend jaar weer plaatsvinden. Individueel belangstelling of met een groep voor een volgend weekend? Neem contact op via deze site.

Agenda & activiteiten

Voor aanmelden voor een cursus of de nieuwsbrief, kunt u hier het formulier invullen.

webdesign: Jans enzo