Cursus Touch for Health 1 t/m 4

Omdat het natuurlijk geweldig is als mensen zichzelf en anderen kunnen helpen, verzorg ik (als internationaal erkend Touch for Health instructor) cursussen Touch for Health 1 t/m 4

Door het volgen van deze cursus Touch for Health 1 t/m 4 krijg je de kennis en mogelijkheid om jezelf en je medemens in balans te zetten waardoor de algehele gezondheid bevorderd wordt. Door de spiertesten kun je achter de oorzaak van de onbalans komen en doormiddel van allerlei technieken zoals o.a .; acupressuur, neurolymfatische punten, en meridiaanmassage kan deze onbalans gecorrigeerd worden. Waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten.

touch for health cursus

Touch for Health 1.

Tijdens Touch for Health 1 maak je kennis met de spiertest, je leert voelen hoe je op de juiste manier een spiertest kunt uitvoeren en wat hierbij van belang is. De spiertest is een techniek die iedereen kan leren.
Je leert een aantal voortesten (deze zijn nodig om goed te kunnen testen), 14 van de 42 spiertesten, testen met behulp van een tussenpersoon (via deze methode kunnen ook mensen die ziek zijn, baby’s en dieren getest worden), techniek om voeding te testen, een methode om pijn te verminderen en nog heel veel andere dingen. Het hoofdstuk ethiek komt uitgebreid aan de orde.

Aantal lesuren; 18
Geen speciale vooropleiding nodig.

Touch for Health 2.
In de tweede module van Touch for Health leer je o.a. de wet van de 5 elementen en het meridiaanwiel, 14 nieuwe spiertesten, het verschil tussen onderenergie en overenergie, een methode om stress te verminderen en vele andere interessante zaken.

Aantal lesuren; 18
Vooropleiding; Touch for Health 1

Touch for Health 3.
De kern van Touch for Health 3 zijn de reactieve spieren. Dit is een krachtige techniek die ingezet kan worden bij spieren die na een balans toch klachten blijven geven, bijvoorbeeld na een ongeluk of bij pijn die maar niet wil verdwijnen. Daarnaast leer je ook weer nieuwe technieken zoals het balanceren op een doel, tibetaanse acht energie en de laatste 14 (van de 42) spiertesten. 

Aantal lesuren; 18
Vooropleiding; Touch for Health 1 en 2

Touch for Health 4.
Dit is de laatste module van Touch for Health en hier zetten we de puntjes op de i.
Herhaling van de stof uit de eerste drie Touch for Health cursussen maar uiteraard leer je er ook nu weer nieuwe technieken bij. Zoals de theorie van de acupressuurpunten en de houdingsanalyse.

Aantal lesuren; 18
Vooropleiding; Touch for Health 1, 2 en 3

 


webdesign: Jans enzo